jueves, 9 de septiembre de 2010

Natalie Portman în stele "Black Swan" (Credit foto: Fox Searchlight Pictures) Natalie Portman a relatărilor, sa oferit rolul principal în Gravity, un

Natalie Portman stars in 'Black Swan' (Photo credit: Fox Searchlight Pictures)http://nataliaportman.blogspot.com/

Reprezentanţii pentru actrite nu au comentat cu privire la raportul de către The Hollywood Reporter, care a declarat că 80 milioane dolari 3D Filmul este regizat de Alfonso Cuaron şi este asemănătoare cu Tom Hanks, drama "de supravieţuire 2000 Cast Away.
Robert Downey Jr., starul din filmele Iron Man, sa angajat la un rol de sprijin în Gravity şi Portman, care este deja generatoare de Oscar Buzz la o parte din cauza ei in thriller-ul sexy Black Swan balet, este setat să ia decizia ei despre Gravity curând , a declarat publicatiei. Actorul nu a comentat.

In film, personajul feminin porneste de plumb într-o misiune pentru a repara telescopul Hubble şi devine singurul supravieţuitor după resturile de fulgerator prin satelit în el şi şterge din restul echipajului ei. Ea apoi încearcă cu disperare să se întoarcă pe Pământ şi pentru a reuni cu fiica ei.

Alte actrite relatărilor numit ca candidaţi pentru partea includ Scarlett Johansson si Blake Lively, care joaca in Gossip Girl seria si filmul super-erou viitoare Lantern verde.

Cuaron a regizat filme precum Harry Potter si Prizonierul din Azkaban în 2004 şi Great Expectations în 1998.

Portman, o actrita de 29 de ani, născut israeliano-american, împuşcat la faima în film profesionist în 1994. Ea a jucat mai târziu o regină în trilogia prequel Star Wars si a jucat in filme, cum ar fi V de la Vendetta şi mai apropiat, cel din urmă care ia adus o nominalizare la Oscar în 2005.

Check out cele mai recente trailer pentru filmul Black Swan ei, care are scene care văd ei saruta Mila Kunis ca personajul ei exploreaza partea intunecata a lumii de balet şi de ea însăşi.


No hay comentarios: