jueves, 9 de septiembre de 2010

Колку што сите ние сакаме некој да се најавите за Гравитација Алфонсо Cuaron Natalie Portman

No, Natalie Portman won't be saving Alfonso Cuaron's space epic, Gravity

Колку што сите ние сакаме некој да се најавите за Гравитација Алфонсо Cuaron, само така всушност може да се направи, не држете твојот здив за Натали Портман. Нејзините претставници се повикуваат на најновите Gravity гласини, само тоа. http://nataliaportman.blogspot.com/

No hay comentarios: