jueves, 9 de septiembre de 2010

Други називи наизглед се говори да су Скарлет Јохансон и Блејк Лајвли. Али ризично извештаје о пословању Варнер Брос и Цуарон сада званично понудио де

Са Анџелина Жоли сада дефинитивно ван пројекта, Алфонса Цуарон 3Д Цаст Аваи-у-Гравитациони простору филм је био у потрази за новим оловним, тако да је цела ствар не распадне. Прошле недеље је било гласина да је Рејчел Вајс је затражи за примарну улогу у филму о жени сам и насукан у удаљеним свемирској станици. Други називи наизглед се говори да су Скарлет Јохансон и Блејк Лајвли. Али ризично извештаје о пословању Варнер Брос и Цуарон сада званично понудио део Натали Портман.

Портман је веома вруће сада, гарнеринг значајан Оскар зујати за њен наступ у актуелном фестивалу фаворита Црни лабуд (Ерик Снидер позива га најбоље у њеној каријери). А наредног лета она ће се појавити у још један велики стрип филм, као љубав интерес Тор. Међутим, без обзира на њену способност да микс ит уп са свиме из периода драме до Фанбои жанру карту - и очекује главну улогу у Гордост и предрасуде и зомбија, комбинација ових екстрема - али самосталну изложбу као што је гравитација ће бити изазов за свакога. Портман може да има једног Оскара главом под њен појас, али се сви можемо договорити она ништа, али у складу.
http://nataliaportman.blogspot.com/

Ако је глумица знакова на, она ће се појавити за мало са Роберт Дауни млађи - што се за ствари она се неће појавити у Осветници, мислим - који је приложен у споредну улогу као један од станице посаде убијено готово искључите почетком од експлозија сателита. Што се тиче идеја замене за Џоли, случајно Портман је такође наводно се вооед од Теренс Малик за Џери Ли Луис биопиц он развија у другој половини Ангелине ", Бред Пит. Надам се да ћемо чути више о томе радознали пројекат ускоро.

No hay comentarios: