natalie portman



Natalie Portman Gravity erdvės Trileris režisierius Alfonso Cuaron, yra pasiruošęs būti daugiau muilo opera Interplanetary. Iš pradžių buvo kalbama apie Angelina Jolie ir tada buvo praleisti per postą savo vadovaujantį vaidmenį kitų trijų aktorių, jau nekalbant apie trumpas bandykite dar kartą už nuomą iš Ieško žvaigždė. Dabar ne mažiau kaip Natalie Portman pasirinko, arba bent jau kad yra gamintojų akių.
http://nataliaportman.blogspot.com/

Pirmiausia ji buvo Angelina Jolie, Scarlett Johansson tada atvyko. Šiek tiek vėliau mes susitiko kitą kandidatą "imtis ginklų," televizijos Gyva Blake, kuris taip pat mėgstamiausių Green Lantern su Ryan Reynolds. Dienų praėjo, ir kitu pavadinimu buvo įtrauktas į sąrašą: Rachel Weisz. Norėdami užbaigti sąrašą jau pasiekė Porma Natalie.

Kas bus komandos Alfonso Cuaron? Tikimės, kad visi vienu metu ir erdvėlaivis. Anekdotai link, atrodo, kad Cuaron norėjau pasakyti visais su Angelina Jolie išlaidas. Norėdami šiek tiek mažiau nei savaitę buvo pasiūlyta dar kartą dalyvauti filmo herojus. Ir gražus aktorė atmetė pasiūlymą iš naujo. Dauguma trileriai nenorite aptarti.

Alfonso Cuarón kalba stebuklai Gravity. Tvirtinimas, kad revoliucija (jei gali parduoti savo projektus, be abejo). Nes dabar tik privalomas (teoriškai) su Robert Downey Jr už vieną neaiškios vaidmenis filme. Kadangi iš pradžių ji buvo pasakyta, kad Gravity bus išgyventi filmas vien tik kažką panašaus į "Mėnulio, tačiau jos retai mergina."

Šiuo metu Natalie Portman vis dar sprendžiant dėl Gravity vaidmuo. Tačiau Natalie Portman darbotvarkę paprastai nėra atviri ilgai. Pažiūrėsim, kas nutiks. Gravitacija premjera numatoma trumpai 2012 m. vasarą.