martes, 19 de octubre de 2010

"Natalie Portman være Lois Lane i den næste Superman film?

"Natalie Portman være Lois Lane i den næste Superman film? I de seneste dage har vi haft en masse rygter og nyheder om superhelte film, det ser nu ud til, at selv om den nye Superman film instruktør ikke har bekræftet, og navne bliver anset for at slutte sig til stemmer .. http://nataliaportman.blogspot.com/



Selv nu er ikke mere end et rygte, Natalie Portman er en af de foretrukne skuespillerinder til at spille Lois Lane, kæreste med manden af stål. Natalie Portman er blevet set for nylig i den nyeste og meget roste film af Darren Aronofsky, Black Swann.

Hvem vil være direktør for Superman: Man of Steel? Christopher Nolan, filmproducent, overvejer en liste over kandidater fra, som synes Tony Scott, Matt Reeves, Duncan Jones, Zack Snyder og Aronofsky selv.

Det er heller ikke kendt som vil være ansvarlig for at fortolke Superman selv, så vi kan ikke lade vores fantasi løbe vild og tænke på en mulig førende par, der omfatter Natalie Portman, der virkelig er en skuespiller, der ved sin velfortjente handler evne, i stigende grad arbejder på en film, sandt.

"Natalie Portman være Lois Lane i den nye Superman film?

No hay comentarios: