sábado, 9 de octubre de 2010

Černý na White Swan. Natalie Portman se může stát mladý hrdina příběhu v 3D verzi klasické bratří Grimmů vyrábí Brett Ratner, režisér mimo jiné X-Men

Foto: GETTY Ampliar foto
http://nataliaportman.blogspot.com/

V tuto chvíli vše, co je pověst, ale podle Pajiba, Ratner je určena, aby se projekt viděl obrovský úspěch Tima Burtona s tří-dimenzionální adaptaci Alenky v říši divů. Ve skutečnosti by jsem si vybral i režisér, Francouz Jean-Pierre Jeunet.

Filmař odpovědný za Amelie a Cizí vzkříšení bude přímo tato verze je adaptace myšlenka být více věrný původní verzi bratří Grimmů, než sladké verzi Disney příběhu. A jeho oči mají oblíbená Natalie Portman, jemný-vypadat jako herečka, ale kdo ví, jak se vybavit své postavy sílu a osobnost, jak se ukázalo ve filmech jako V jako Vendeta nebo blíž.

"Bylo to dobré pro jeho čas, ale velmi mírný v porovnání s tím, co děláme," varoval před chvílí, že Brett Ratner varuje, že jeho film nebude "Sněhurka prarodiče." V tomto smyslu výrobce oznámil, že roztomilý trpaslíci nejsou horníci, ale teď zloději a zapomenuté předměty se objeví ve verzi Disney jako drak, který měl domácího mazlíčka. Premiéra nového Sněhurka se neočekává přinejmenším až do studny do roku 2012.

No hay comentarios: