domingo, 17 de octubre de 2010

Natalie Portman "Thor", instruktør Kenneth Branagh's tilpasning af den klassiske hammer-svingende Marvel Comics



Syv måneder - det er alt, der står mellem dig og udgivelsesdato for "Thor", instruktør Kenneth Branagh's tilpasning af den klassiske hammer-svingende Marvel Comics ikon stjernespækket Chris Hemsworth i titelrollen. Heldigvis er der en betydeligt kortere ventetid, når det kommer til at se nye billeder fra filmen! http://nataliaportman.blogspot.com/


Hey You Guys (via Superhero Hype) fik en tidlig smagsprøve på det næste nummer af Empire Magazine, som indeholder masser af nye billeder og information om "Thor" front. Tjek nogle af de billeder efter springet!

Denne nye parti billeder giver os endnu en fremragende kig på Hemsworth i hans Asgardian Dragt: en strømmende rød kappe nedstammer fra hans pansrede bryst plade, mens metallisk ærmer ekko Thor's nyligt revideret design høflighed af tegneserie illustrator Olivier Coipel.

Et andet interessant billede kommer i form af en bag-the-scenes foto med Branagh, Hemsworth og førende dame Natalie Portman sidde omkring et bål, der giver en af de allerførste skud i Portman som Jane Foster.

Måske den mest spændende af den flok, men er også den enkleste: en silhuet skud Hemsworth som Thor og Tom Hiddleston som Loke - hornet hjelm og alle - som de står over for hinanden på en lysende lydbilledet. Selv om der er meget lille detalje at tale om, at spændingen mellem de to tegn er håndgribelig.

Eller måske er det ikke, måske er jeg bare alt for spændt på at se nogle Thor versus Loke handling. Det er fuldt ud muligt!

Fortæl os, hvilke billeder, ophidse dig mest i bemærkningerne afsnit og på Twitter!

No hay comentarios: