sábado, 16 de octubre de 2010

Natalie Portman kan være bag den nye version af "Superman" Rygter antyder, at Portman er efter den rolle, som Lois Lane til den nye version af "Superm

Natalie Portman podría estar detrás de la nueva versión de "Superman"
http://nataliaportman.blogspot.com/


Los Angeles .- For nylig har skuespillerinden Natalie Portman er blevet afvist flere projekter. Første var "Pride and Prejudice og Zombies" og derefter "Gravity". Begrundelsen var planlægning konflikten, men i første omgang var der ingen kendt rolle i dagsordenen for hovedperson i "Beautiful Girls".

For sin del, "Entertainment Weekly" rapporterede, at direktøren David O. Russell havde også forladt filmen baseret på en roman af Seth Grahame-Smith, men produktionsselskabet Portman fortsatte med strengt til projektet. Alt dette kunne have en enkel forklaring, hvis de er sikre på rygter om, at Portman er efter rollen som Lois Lane til den nye version af "Superman".

Nogle spekulerer at hvis Darren Aronofsky ikke er den retning, er Portland ikke fortolke den unge frøken i spørgsmålet. Ankomsten af noget stort i hans karriere kunne forklare sin produktion af film i de seneste måneder, DPA sagde.

No hay comentarios: