jueves, 28 de octubre de 2010

Blandt de mere interessante afsløringer om tilblivelsen af det sociale netværk var den seneste en, der Natalie Portman

By Michael Tran, FilmMagic
Natalie Portman

Blandt de mere interessante afsløringer om tilblivelsen af det sociale netværk var den seneste en, der Natalie Portman var manuskriptforfatter Aaron Sorkin's Deep Throat-stil kilde på Ivy League gerninger circa 2003.
http://nataliaportman.blogspot.com/


The Black Swan stjerne var i hendes sidste år på Harvard, hvor Mark Zuckerberg kanaliseret sine frustrationer over en pige, der havde dumpet ham ved at designe et websted, der ville i sidste ende inspirere Facebook. Sorkin fortalte en gruppe af Harvard studerende på en screening, Portman kaldte ham, der tilbyder at spilde de bønner, sagde: "Hør ... komme over til middag, og jeg vil fortælle dig nogle historier." Han jokede: "Jeg ville kommet til middag under nogen omstændigheder."

Slår ud det ikke var så hyggeligt som alt det.

Portman, der taler til USA TODAY's Susan Wloszczyna, siger hun mødte Sorkin gennem en fælles ven, og han fortalte hende, at han ønskede at vide om Harvard på det tidspunkt. At hjælpe ham ud, hun inviterer ham til middag. Men hun opfordrede også 10 yngre venner fra skolen, som var der i løbet af året begivenhederne skete. "De fyldte ham ind på det sociale liv." Vidste hun vide Zuckerberg? "Jeg havde aldrig mødt Mark."

Hun har ikke set det sociale netværk endnu, men planer om at gøre det, snart. Mindst den måde hun kan fange hendes lille på skærmen shout-out, når nogen nævner en film stjerne, der på campus.

No hay comentarios: