viernes, 22 de octubre de 2010

Actress Natalie Portman vil stjerne i science fiction film "Gravity" af instruktøren Alfonso Cuarón, i stedet for Angelina Jolie

Natalie Portman sustituye a Angelina Jolie en ‘La Gravedad’

Actress Natalie Portman vil stjerne i science fiction film "Gravity" af instruktøren Alfonso Cuarón, i stedet for Angelina Jolie, der forlod. Hans rivaler var Sienna Miller og Scarlett Johansson. Han vil blive ledsaget anden Hollywood-stjernen Robert Downey Jr.

Arbejdet vil begynde optagelserne i begyndelsen af 2011. Plottet er bygget op omkring en kvindelig astronaut på rumstationen stadig helt alene, efter resten af holdet døde på grund af sammenstød med asteroider. Som det er tilfældet med "2012", en stor del af filmen handler om en ensom helt.

Skaberne sige, at det vigtige ikke bliver filmens special effects, men de dramatiske omstændigheder i skrift og handler.

Filmens budget er omkring $ 80 mio. Virksomheden Framestore, som skaber særlige virkninger for billeder, har lovet at være sammenlignelige med dem, "Avatar" fra James Cameron.
http://nataliaportman.blogspot.com/
Natalie Portman til rollen blev accepteret uden spørgsmål, så længe kendt som en stærk dramatisk skuespiller gennem hendes roller i film som "Leon", "V - Vendetta", "Tæt", hvorved han kritisk anerkendelse. Han deltog også i den fase produktion af "The Seagull, og spillede titelrollen i" Dagbog Anne Frank. " Men at "Gravity" vil være nyttig erfaringer med hovedperson Dronning Amidala i "Star Wars" af George Lucas.

Portman senest medvirkede i filmen "Black Swan", som åbnede i Venedig Film Festival. Den kulørte presse har taget særligt hensyn til de lesbisk kærlighed scene, hvor han deltog.

I et nyligt interview skuespillerinden tilstod at være meget forsigtig, når du fotograferer nøgen: "Jeg er ikke en sippet person om sex og nøgenhed, bare ikke ønsker at se mine billeder på nogle porn sites."

No hay comentarios: