lunes, 11 de octubre de 2010

A film "Fekete Hattyú"-val Natalie Portman nyílik a festival.Niko Tavernise Natalie Portman a "Fekete Hattyú".

The movie “Black Swan” with Natalie Portman will open the festival.
http://nataliaportman.blogspot.com/


Telluride, Colorado - A második "Sneak" a Telluride Film Fesztivál - a meglepetésszerű megjelenése a nagy-film foglalkozik, ami általában az észak-amerikai debütálása, egy korábbi üres slot jegyzékben rács - volt, Darren Aronofsky a "Black Swan, "A színfalak mögött melodráma, hogy gyakran játszik, mint egy horrorfilm. Beugrott, vasárnap együtt Mr. Aronofsky magát, hogy első látogatását a fesztivál útközben a velencei, ahol a "Fekete Hattyú" nyitott a múlt héten, és ahol az előző film, "A pankrátor" elnyerte az első díjat két évvel ezelőtt .

Ez a régi bányaváros, ma már a szabadidő-osztályú paradicsom, így a jelenet egy miniatűr, esetleg spontán Fox Searchlight osztály 2008 találkozás. Az előző napi Sneak volt "127 óra" rendező Danny Boyle, akinek az előző film, "Gettó milliomos"-ról Telluride az Oscar-ebben az évben megnyerte a legjobb képet.

"A pankrátor" kapott két jelölést jár, de a "Fekete Hattyú", amelyet fel kell szabadítani a Fox Searchlight decemberében működik, szélesebb körben az ambíció (bár nehéz elképzelni, hogy Natalie Portman nem jelölték a legjobb színésznő) . Ez sok szempontból, a társa a korábbi film, az, hogy ez a történet egy előadóművész által vezérelt, hogy néha borzalmas szélsőséges fizikai és pszichológiai önálló büntetés végrehajtása során a szakmai dicsőség. Ebben az esetben a főhős egy nagy reményű balerina (akit Ms. Portman), nem pedig egy lefelé, és gladiátor-out, de ha valamit az erőszak intenzívebb.

És intenzitása - az örvény a félelem, bizonytalanság és szinte tapintható szépség, hozott Fever Pitch a Clint Mansell által Csajkovszkij-on-szteroid pontszám - természetesen mi "Fekete Hattyú" szállít. Is épít a cifra, gótikus körüli keret a zavaró és virtuóz központi teljesítménymutatók, mint Ms. Portman utazik a spektrumot a jámbor szörnyeteg, és felfedez egy félelmetes új változata a régi elképzelést, szenvedés a művészetnek.

A zsigeri hatása "Fekete Hattyú" nehéz vitában - legalábbis saját szívdobogva és nyirkos tenyerek nem vitatják -, de nyugodtabb vita érdemi és hibák fog várni egy másik alkalomra. Talán on line várva, hogy Colin Firth a "The King's Speech", egy másik film, amit reméli, hogy a táblázatnak természetesen a magas csúcsai Telluride a Kodak Theater következő februárban.

No hay comentarios: